Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Παύλος Καμάρας από την παράταξη του Γιάννη Σγουρού

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Παύλος Καμάρας από την παράταξη του Γιάννη Σγουρού

kamaras-sgouros-750x375

 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΜΑΡΑ ΣΤΗ «ΘΕΣΗ»

Στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο ο πρόεδρος ενημέρωσε το σώμα ότι έχει λάβει επιστολή από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Παύλου Καμάρα, του συνδυασμού «Αττική» του Γιάννη Σγουρού, με την οποία δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή του.

Να θυμίσουμε ότι ο Παύλος Καμάρας, συμμετείχε στον συνδυασμό του κ. Σγουρού, ως υποψήφιος Αντιπεριπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής.

Να θυμίσουμε ακόμη, ότι ο κ. Καμάρας έχει διατελέσει για τρεις συνεχόμενες θητείες δήμαρχος της Πεύκης, συγκεντρώνοντας μεγάλα ποσοστά αποδοχής από τους δημότες του προαστίου. Επίσης έχει διατελέσει αιρετό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΤΕΔΚΝΑ, σήμερα ΠΕΔΑ και σήμερα είναι πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, μιας ένωσης που τα μέλη της είναι διατελέσαντες και εν ενεργεία δήμαρχοι της Αττικής.

Όσον αφορά τώρα την ανεξαρτητοποίηση, γι’ αυτούς που παρακολουθούν από κοντά το Περιφερειακό Συμβούλιο, ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενη, αφού είχε παρατηρηθεί αρκετές φορές, ότι οι σχέσεις τους είχαν παγώσει, με αφορμή τις εξελίξεις εντός της παράταξης.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το θέμα που δημιούργησε την πρώτη ρήξη, ήταν στις αρχές του χρόνου, με τη βράβευση της Φώφης Γεννηματά, κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης, όπου ο κ. Καμάρας διαχώρισε τη θέση του, θεωρώντας ότι η πράξη αυτή δεν συνάδει με τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της παράταξης. Να σημειώσουμε εδώ, ότι ο κ. Καμάρας είναι εκλεγμένο μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Η ρήξη αυτή επιβεβαιώθηκε αμέσως μετά, όταν ο κ. Σγουρός απέκλεισε στις δημαιρεσίες τον μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη του από κάθε υποψηφιότητα που δικαιούτο ως Αξιωματική Αντιπολίτευση (Αντιπροεδρία, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής), αν και θεωρείτο βέβαιη η τοποθέτησή του, λόγω της πολύ μεγάλης εμπειρίας του στην αυτοδιοίκηση.

Άλλωστε, γι’ αυτούς που παρακολουθούν τα Περιφερειακά Συμβούλια, ήταν φανερή η αποστασιοποίηση του Παύλου Καμάρα, αφού επέλεγε να καθίσει σε έδρανα εκτός της παράταξής του.

Η «Θ» επικοινώνησε με τον ανεξάρτητο πλέον Περιφερειακό Σύμβουλο Παύλο Καμάρα και τον ρωτήσαμε για τους λόγους ανεξαρτητοποίησής του και ουσιαστικά επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας, λέγοντας ότι «υπήρξε κοινή διαπίστωση για απόκλιση από τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον τρόπο λειτουργίας της Αυτοδιοικητικής Ομάδας και κυρίως την πολιτική στόχευση και πρακτική που θα πρέπει να ακολουθήσει η παράταξη ως «ανεξάρτητη» επί της ουσίας και όχι στα λόγια».

No comments